VIDEOT


Lapsistrategia 2040 rakentaa lapsiystävällisempää maailmaa

VauvaSuomi ry oli mukana toteuttamassa videosarjaa Lapsistrategia 2040 valmistelutyöryhmän kanssa Vauvan päivänä 28.9.2018. Lapsistrategiasta lisää verkkosivuilla: https://stm.fi/lapsistrategiaVauvaSuomi kävi markkinoimassa Vauvan päivää Roomassa WAIMH:in maailmankongressissa.

Tilaisuudessa oli 1700 osanottajaa edustaen 72 kansallisuutta. Vauvan päivän haastetta otettiin hyvin vastaan ja koppia ottettiin mm. Englantiin, Australiaan, Saksaan, Argentiinaan ja Japaniin. Paula Risikko lähetti videoterveiset kongressiin ja ne näytettiin kongressin loppuseremonioiden yhteydessä. VauvaSuomi kiittää Paula Risikkoa arvokkaasta esiintymisestä ja Suomen nostamisesta, tuntui hienolta kuunnella sitä kongressin juhlaseremoniassa.

 
Eduskunnan puhemies Paula Risikon tervehdys World Association of Infant Mental Healthin maailmankongressissa Roomassa.

Vauvan päivä lanseerattiin 1.6.2017. Tässä videoita lanseeraustilaisuudesta Säätytalossa.


Videoita leikistä ja tunne-elämästä sekä temperamentista

Videohaastattelut on tehty Väestöliiton ja VauvaSuomen yhteistyönä. Lastenpsykiatri Merja-Maaria Turunen haastattelee Tampereen yliopiston professori Kaija Puuraa ja Helsingin yliopiston professori Liisa Keltikangas-Järvistä pienen lapsen kehityksestä tutkijan silmin. Liisa Keltikangas-Järvinen ja Kaija Puura ovat VauvaSuomi ry:n house-asiantuntijat.